PONUDNIK IZDELKOV NA SPLETNI STRANI

Izdelke na spletni strani www.zivljenjebrezglutena.si prodaja podjetje AMPROJ d.o.o. Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete Splošne pogoje in Izjavo o zasebnosti in varstvu podatkov saj z uporabo tega spletnega mesta, izražate strinjanje z njimi.

CENE, NAČIN PLAČILA IN DOSTAVA

Vse navedene cene posameznih proizvodov so navedene v Evrih (EUR) in vključujejo 9,5% DDV. Cene veljajo od 1. 1. 2015 do preklica.

POSTOPEK SPREJEMA NAROČIL IN NAČINI PLAČILA

Plačilo po predračunu

Na spletni strani je možno le plačilo po predračunu, s tem da lahko izberete dve možnosti dostave, ali osebni prevzem na sedežu podjetje AMPROJ d.o.o., Runkova 2, 1000 Ljubljana ali pa dostavo na vaš naslov preko dostavnega podjetja GLS. Poštnina pri plačilu po predračunu je brezplačna.

Ob naročilu boste dobili v vaš e-poštni predal e-poštno sporočilo z vsem potrebni podatki za nakazilo na naš TRR.

Blago bomo poslali v največ treh delovnih dneh od plačila na vaš naslov. Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov, ali pa počakate, da plačilo prejmemo. Predračun je potrebno plačati v 3 delovnih dneh, v nasprotnem primeru se naročilo stornira.

Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odpošiljanja naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.

Za napačno navedene naslove ne odgovarjamo.

Potrdilo o nakupu

Na vaš e-naslov boste prejeli potrdilo o nakupu, izdelke pa bomo skupaj z računom dostavili na izbran naslov. V primeru, da želite dodatne informacije v zvezi z vašim nakupom, se sklicujte na referenčno številko naročila oziroma sklic, ki jo najdete v prejetem potrdilu o nakupu.

V primeru, da imate kakršnokoli vprašanje v zvezi z nakupom ali dostavo knjig, smo vam na voljo na e-poštnem naslovu: info@eko365.si.

Za stranke poslujemo od PON do PET od 9.00 do 17.00 ure.

POSTOPEK NAKUPA PROIZVODOV

Ko vstopite na vstopno spletno stran www.zivljenjebrezglutena.si, boste s klikom na prvi slider ali s klikom na Knjiga v meniju prišli na podroben opis knjige Življenje BREZ GLUTENA.

KAKO NAROČITE ŽELENE PROIZVODE?

Ob vsaki knjigi je zraven tudi napis »Kupim knjigo!«. Če želite knjigo naročiti preprosto kliknite na zeleni gumb in prišli boste na podstran z naročilnico, kjer boste vpisali vse potrebne podatke, ki jih potrebujemo za izvedbo naročila.

Potem, ko ste kliknili na »Pošlji naročilo«, boste dobili avtomatsko generirano sporočilo z vsebino vašega nakupa in podatki, ki jih potrebujete za nakazilo na TRR. Na vaše poslano naročilo se bomo odzvali v najkrajšem možnem času.

POGOJI ODSTOPA OD POGODBE

Kupec lahko odstopi od pogodbe o nakupu izdelkov v 14 dneh od prejema izdelka s pisnim sporočilom dobavitelju in mora nato izdelek vrniti v nadaljnjem roku 14 dni od odstopa od nakupa. Lahko pa izdelek vrne v roku 14 dni od prejema izdelka in se šteje to za sporočilo o odstopu od pogodbe. Pri odstopu od pogodbe kupcu vrnemo vsa vplačila (plačana cena izdelka in stroški poštnine) v roku 14 dni od dneva prejema pisnega odstopa od nakupa.

Nepoškodovan izdelek v enaki količini ter v originalni embalaži (obvezno priložite račun) pošljite na naslov:

AMPROJ d.o.o.
Runkova 2, 1000 Ljubljana

s pripisom “vračilo”. Poštnino vračila plača kupec. Vračila bodo rešena v petih delovnih dneh od prejema reklamacije.

Pogodba o nakupu je shranjena na sedežu podjetja. Dostop do nje je možen z osebnim obiskom na sedežu podjetja.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Na podlagi člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (UL RS, 86/04 in 113/05) se upravitelj spletne trgovine zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov in jih bo uporabil zgolj za potrebe izpolnitve naročila in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo posredovani nepooblaščenim ali tretjim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je uporabnik odgovoren tudi sam.

Osebni podatki pridobljeni od kupcev na spletni strani www.zivljenjebrezglutena.si so varovani in brez njihovega pisnega soglasja ne bodo posredovani tretjim osebam.

Upravitelj spletne strani www.zivljenjebrezglutena.si si pridržuje pravico do vzpostavitev poslovnega kontakta za reševanje morebitnih nejasnosti pri preverjanju podatkov ali naročila oziroma za reševanje morebitnih nesoglasij.

Več o naši Politiki zasebnosti in varstvu podatkov si lahko preberete tukaj.

INFORMACIJE

Za morebitne dodatne informacije smo vam ves čas na voljo na info@eko365.si, kjer vam bomo z veseljem pomagali in odgovorili na zastavljena vprašanja, predloge in želje.

KONČNA DOLOČILA

Uporabnik potrjuje ob nakupu, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani www.zivljenjebrezglutena.si in da se z njimi strinja.

Glede morebitnih sporov se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje sporov. Kolikor medsebojnega sporazuma ni moč doseči, je pristojno ustrezno sodišče.

Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodne najave.

Želimo vam uspešno nakupovanje!

AMPROJ d.o.o.